02 December 2007

Danmark, La Gomera og San Andres

Grundet arbejde har det været et stykke tid siden jeg har skrevet i min blog, så her kommer et sammendrag af hvad der er sket siden sidst.

DANMARK
I september var Daniel og jeg i Danmark. Vi (min søster, svoger og jeg) holdt 130 års fødselsdag på Hovborg Kro. Daniel og jeg fløj til Danmark, hvor vi festede med familien og venner. For Daniel var turen, som altid, en stor oplevelse. Han er dog nu blevet så stor (næsten 5 år) at han nu forstår at far ikke taler det samme sprog som ham (når vi er i Spanien) På et tidspunkt spurgte han mig om jeg var sur på ham, siden at jeg talte et sprog han ikke forstod. På det første billed ser han lidt klat-øjet ud, dette er grundet at billedet blev taget i lufthavnen (tenerife) kl. 03:00 om morgenen.næste billed er af familien, Eveye, far, Helle og Per, samt Pers forrældre.FIESTA LA GOMERA
Det er nu gået hen og blevet tradition at hver år i Oktober tager vi (naboerne og jeg) til La Gomera, for at fejre en speciel fiesta. Den foregår i ca. 900 meters højde, og starter kl. 23:00 om aftene, og herefter kører igennem 2 dage uden pause. Iår var vi 12 personer, og vi havde lejet et skønt, stort hus med plads til alle.
SAN ANDRES
Så blev det d. 30 november, og i Spanien er det helgen dag San Andres. San Andres og også vinens helgen, så hvert år d. 30 november bliver den nye, unge vin åbnet. I alle små landsbyer bliver det fejret med uanet mænger af vin, samt grillet sardiner og kastajner. Iår var jeg inviteret til åbningen af den nye vin, hos en af de store vinproducenter her på Tenerife. Landbrugsinisteren var her, samt en masse fine folk.......ret undeholdende hvorledes en presentation af vin kan udvikle sig til et valgkampagne møde.....men for mig underordnet, jeg var der for vinens skyld.1 comment:

Bryony said...

Interesting to know.