22 April 2008

Så var der fest.....igen

I Chiguergue har vi 2 fester om året......her i april og i august. Festen i august er den største, men festen i april er også godt besøgt. Det skyldes at festen i april er den første i hele komunen. Herefter er det fest næsten hver week-end.

Det hele startede i fredag, med spisning og dans (til kl. 04:00) Lørdag var der aktiviteter hele dagen for børnene, selvom vi voksne tog del i "skum-festen"Lørdag aften atter dans, denne gang kom en af vores venner, Jose, til spisning, hvorefter vi var til fest. Dampede i seng kl. 03:00.
Søndagen er altid familie dag, med underholdning for hele familien og det katolske optog. Da Rkia kom hjem fra arbejdet, tog vi alle 3 til fest, men kom dog hjem kl. 23:30.Mandag er også fest dag. Her begynder vi i de forskellige barer kl. 12:00. Pr tradition bliver "Don Puig" fundet frem. Don Puig er en strå mand, og hele dagen bliver en del af drikkevarerne skrevet på hans regning, men da han er af strå kan han jo ikke betale, og det er derfor gratis. Det hele er ganske underholdende, og vi var alle på pladsen da festen blev lukket kl. 00:00

No comments: